Julkaise ansioluettelosi - Siinä kestää vain muutama sekunti
Sivu 1 / 1 826 työpaikkaa
Haemme kahta työntekijää vakituiseen osa-aikaiseen työhön. Työ Hesburgerilla on vuorotyötä, ja työvuorot sijoittuvat ravintolan kaikkiin aukioloaikoihin.
Kohtaamme satoja, jopa tuhansia asiakkaita päivittäin. Tärkein tehtävämme on tuottaa etuja ja palveluja jo yli 160 000 asiakasomistajallemme.
Turun Tapetti ja Matto Oy
Turku
Työtehtäviin kuuluu varasto- ja kuljetustyötä sekä mattojen leikkausta sekä avustamista myynnissä.
Etra Oy
Turku
Tule rakentamaan kanssamme laadukasta, tehokkaasti toimivaa ja innovatiivista toimintaympäristöä teollisuudelle.
- Default language • You have experience of using graphic design software and production tools. You have an education in graphic communication design, media and…
FINNMARI OY
Raisio
Finnmari Oy on kotimainen sisustusalan perheyritys. Tarvitsemme aina välillä tuuraajaa Raision Myllyssä sijaitsevaan Finnmarin sisustusmyymälään.
KL-Varaosat Oy
Raisio
KL-Varaosat Oy on autovaraosien ja autotarvikkeiden kauppaan erikoistunut yritys, jonka liikevaihto on n. Euroa ja henkilöstön lukumäärä 58.
Henkilöstöratkaisu Extraajat Oy välittää vuokratyövoimaa pelkästään päivittäistavarakaupan alalle. Meidän kauttamme pääset tekemään töitä maamme suurimmissa…
Etra Oy/ Etola-yhtiöt
Turku
Tule rakentamaan kanssamme laadukasta, tehokkaasti toimivaa ja innovatiivista toimintaympäristöä teollisuudelle. Aikaisempi kokemus alalta katsotaan eduksi.
Click Henkilöstöpalvelut Oy
Turku
Pakkaaja, Click Henkilöstöpalvelut Oy, Turku. Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys.