työpaikat: Myyjä - Turku

Filter results by:
Lajitteluperuste  : Vastaavuus - Päiväys
Otsikko
Julkaise ansioluettelosi - Siinä kestää vain muutama sekunti
Sivu 1 / 97 työpaikkaa
Etra Oy
Turku
Tule rakentamaan kanssamme laadukasta, tehokkaasti toimivaa ja innovatiivista toimintaympäristöä teollisuudelle.
Haemme kahta työntekijää vakituiseen osa-aikaiseen työhön. Tunteja on tarjolla 60.0-90.0 tuntia / kolme viikkoa, mutta tuntimäärät ovat sovittavissa.
Henkilöstöratkaisu Extraajat Oy välittää vuokratyövoimaa pelkästään päivittäistavarakaupan alalle. Meidän kauttamme pääset tekemään töitä maamme suurimmissa…
Turun Tapetti ja Matto Oy
Turku
Työtehtäviin kuuluu varasto- ja kuljetustyötä sekä mattojen leikkausta sekä avustamista myynnissä.
Maailman paras ostaja on hankkinut hyllyt täyteen laatutuotteita ja nyt tarvitaan palveluhenkisiä kassa-myyjiä auttamaan asiakkaita ostoksissa.
FINNMARI OY
Raisio
Finnmari Oy on kotimainen sisustusalan perheyritys. Tarvitsemme aina välillä tuuraajaa Raision Myllyssä sijaitsevaan Finnmarin sisustusmyymälään.
Varsinais-Suomen Apuvoima oy
Turku
Haemme asiakkaallemme Turkuun asiakaspalvelijaa viheralan myymälään. Työ sisältää asiakaspalvelun lisäksi myös tavaroiden kuormaamista.
Synsam Group Finland
Turku
Myyjiä Synsamille Espooseen, Helsinkiin, Turkuun ja Raisioon. Hei sinä valovoimainen ja myyntihenkinen tyyppi! Kiinnostaako sinua muoti, tyyli ja laatu?
Kesko
Turku
Myyjä (7-14h/vko) K-Supermarket Koivula, Turku. Ilta- ja viikonlopputyöntekijä K-Supermarket Koivulaan Turkuun. Aiemmat ruokakaupan työt katsotaan eduksi.
Turun Tapetti ja Matto Oy
Turku
MYYJÄÄ työhön kuuluu myös varasto- ja kuljetustöitä. Myymme kodin sisustustarvikkeita ja remonttituotteita.