Julkaise ansioluettelosi - Siinä kestää vain muutama sekunti
Sivu 1 / 144 työpaikkaa
Haemme työntekijää vakituiseen osa-aikaiseen työhön. Työ Hesburgerilla on vuorotyötä, ja työvuorot sijoittuvat ravintolan kaikkiin aukioloaikoihin.
Hesburger hakee työntekijöitä useaan pääkaupunkiseudun ravintolaan. Esimerkiksi uusi lokakuussa avattava Hesburger Pasila Tripla etsii ravintolatyöntekijöitä ja…
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa
Alavus
Olet oikea henkilö, jos hymysi ei hyydy kiireenkään keskellä ja asiakaspalvelu sekä myyntityö ovat sinulle sydämen asioita. 010 76 49341 arkisin klo 14-16.
Osuuskauppa Varuboden- Osla Hlg
Raasepori
ABC Karjaa on vastikään remontoitu nykyaikainen palveluasema, jossa on polttonesteen myynnin lisäksi toimivat ABC Restaurant, Hesburger ja ABC Market -…
Osuuskauppa Hämeenmaa
Forssa
Haemme RAVINTOLATYÖNTEKIJÄÄ Prisma Forssan ravintolamaailmaan (Prisma Café/Hesburger/Pizza Buffa) määräaikaiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen.
J. Taavitsainen Oy
Hämeenlinna
Hesburger Tuulos ja Kotipizza Tuulos sijaitsevat Tuulosen kauppakeskuksessa, Neste Tuuloksen yhteydessä. Työ vaatii hyvää asennetta, asiakaspalvelutaitoja sekä…
Hesburger Loimaa
Loimaa
Sinä huumorintajuinen, joustava ja työtä pelkäämätön yli 18-vuotias henkilö, oletko valmis liittymään iloiseen tiimiimme?
Hämeenlinnan Burger Oy / Hesburger
Hämeenlinna
Hesburger Hämeensaari Drive-in etsii nyt vuoropäällikköä osa-aikaiseen työsuhteeseen. Työtunteja on tarjolla 60-70 h/3 viikkoa.
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa
Kauhava
Josta löytyy 130-paikkainen kahvila-ravintola, lounasnoutopöytä, à la carte -annoksia, Hesburger drive-in-luukkuineen ja kesäterassi. 010 76 49303 tai sp.
SOK
Helsinki
Amarillo, Frans& Les Femmes, Coffee House, Rosso ja lukuisat uniikit ravintolat sekä franchising-ravintolat Hesburger ja Fafa´s.